עמוד הבית המותגים אודות החברה חדשות וארועים מוצרים חדשים מידע לקמעונאי אחריות חברתית
פילסבורי | Pillsbury האגן דאז | Häagen-Dazs נייצ'ר ואלי | Nature Valley פרוט ביי דה פוט | Fruit By The Foot גאשרס | Gushers

תקנון

מדיניות פרטיות
מדיניות זו מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, והיא מתייחסת, כמובן, גם לנשים.

חברת ג`נרל מילס מתייחסת בכבוד לפרטיות המשתמשים בכל אתרי האינטרנט שלה, כולל זה. אנו יודעים כי שמירה על האמון שלך מחייב אותנו להגן על הפרטיות שלך. מדיניות פרטיות זו מסבירה נוהלי המידע המקוון שלנו באתר זה וכן את האפשרויות שיש לך, כמשתמש באתר הזה, יכול לעשות על איסוף ושימוש במידע שלך. אנו מתחייבים לקיים מדיניות זו. 

כללי
בעת שימוש בשירותי האתר נאסף מידע עליך. חלק מהמידע מזהה אותך באופן אישי, כלומר בשם ובכתובתך, מוצרים ושירותים שרכשת, אמצעי התשלום ששימשו אותך וכיו"ב. זהו מידע שהינך מוסר ביודעין, לדוגמא בעת הרישום לשירותים מסוימים באתר. חלק מהמידע אינו מזהה אותך אישית ואינו נשמר ביחד עם פרטיך. זהו מידע סטטיסטי ומצטבר. לדוגמא, העמודים בהם צפית, ההצעות והשירותים שעניינו אותך, כתובת האינטרנט (IP) שממנה פנית ועוד.
רישום לשירותים
חלק מהשירותים באתר טעונים הרשמה. בעת ההרשמה תתבקש למסור מידע אישי (כגון שם, כתובת, מספר טלפון, כתובת דואר אלקטרוני וכו`) השדות שאותן חובה למלא, יסומנו במפורש.
אנו נשתמש במידע  רק בהתאם למטרות השימוש במידע, כמפורט להלן.
מאגר המידע
הנתונים שנאספו יישמרו במאגר המידע של החברה.
השימוש במידע
השימוש במידע שנאסף אודותיך, ייעשה רק על פי מדיניות פרטיות זו או על פי הוראות כל דין על מנת –
  כדי לתקשר איתך לגבי המוצרים, השירותים שלנו, ומבצעים שונים,
 כדי לספק לך מידע או חומרים אחרים שאתה ביקשת.
 כדי לענות לשאלותיך/הערותיך.
 כדי לאפשר לך להשתתף בפעילויות שונות באתר, על פי בקשתך.
 כדי להתאים אישית חוויה אינטראקטיבית שלך.
  כדי לשפר את המוצרים והשירותים שאנו מציעים.
המידע שישמש אותנו יהיה בעיקרו מידע סטטיסטי שאינו מזהה אישית (למעט שירותים הדורשים הרשמה, כמפורט לעיל)
שימוש בפרטים אישיים ומזהים
להלן פירוט הנסיבות בהן נוכל לבקש ממך פרטים אישיים אודותיך, , סוגי המידע האישי שנאסף, והשימוש במידע:
• במידה ויצרת שר עם אחד הנציגים שלנו לצורך מתן שירותים באמצעות האתר שלנו, אנו עשויים לבקש ממך מידע אישי כגון שם, כתובת, מספר טלפון או כתובת הדואר האלקטרוני כדי שנוכל לענות על שאלות או הערות שלך. (אם יצרת קשר איתנו באמצעות דואר אלקטרוני, יישמר מידע אודות כתובת הדואר האלקטרוני שלך)
• במידה והינך מעוניין (1) להירשם כמשתמש באתר שלנו; (2) להוסיף תוכן לאתר שלנו; (3) לקבל ידיעון מקוון או כל מידע אחר וחומר אחר מאיתנו; (4) להירשם להגרלות, תחרויות או פעילויות אחרות באתר; (5) לקבל קופונים/שוברים/הטבות באמצעות האתר שלנו; (6) להשתתף בסקר/פאנל מחקר צרכנים או כל פעילות דומה אחרת; (6)  ייתכן שתתבקש לספק מידע אישי לצורך קבל השירותים הנ"ל מאיתנו.


השתתפותך באחת מהפעולות האלה (ולכן מסירתך של המידע האישי הנ"ל אודותיך) הוא התנדבותי לחלוטין. אנו עשויים להשתמש במידע שתספק בהתאם למטרות השימוש במידע, כמפורט לעיל.

דיוור ישיר ופרסם
אנו מעוניינים לשלוח אליך מדי פעם בדואר אלקטרוני מידע בדבר שירותינו וכן מידע שיווקי ופרסומי.
אנחנו לא נשלח לך כל עלון מקוון דומה או כל דואר אלקטרוני שיווקי ופרסומי, אלא אם נתת הסכמה מפורשת לכך. בכל עת תוכל לבטל את הסכמתך ולחדול מלקבלו.
אני נהיה רשאים להעביר מידע סטטיסטי על פעילות המשתמשים באתר. מידע סטטיסטי שיועבר לא יזהה אותך באופן אישי.

Cookies
כיצד אנו משתמשים בקבצי Cookie, משואות אינטרנט, או בטכנולוגיות דומות?

האתר שלנו משתמש  ב"עוגיות" (cookies), משואות אינטרנט, תמונות GIF שקוף, ומכשירים דומים לצורך תפעולם השוטף והתקין, ובכלל זה, כדי לאסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באתר, לאימות פרטים, כדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות, לצרכי אבטחת מידע וכדי להקל על הניווט באתר ולספק חוויה מקוונת משופרת למבקרים שלנו.
מעקב אחר המידע באמצעות מנגנונים אלה כולל, בין היתר, (1) כתובת IP שלך (לדוגמא: yahoo.com - 192.168.1.1), (2) סוג של דפדפן האינטרנט (למשל, Microsoft Explorer) ושל מערכת ההפעלה (למשל, Windows או Linux) שבשימוש, (3) את הדפים של האתר בהם צפית, ו (4) את האתרים האחרים בהם ביקרת לפני הביקור באתר שלנו.

דפדפנים מסוימים כוללים אפשרות להימנע מקבלת עוגיות (cookies). אם אינך יודע כיצד לעשות זאת, בדוק בקובץ העזרה של הדפדפן שבו אתה משתמש. שים לב, אם תבטל את אפשרות קבלת העוגיות (cookies),, ייתכן שלא תוכל לגשת כמה תכונות מותאמות אישית באתר שלנו.

גרפיקת התקנים כמו משואות אינטרנט ותמונות GIF שקוף או שקוף זעיר  הן טכנולוגיות שמאפשרות לנו לספור את מספר המשתמשים אשר ביקרו בדף אינטרנט מסוים או קיבלו עוגיות (cookies) מסוימות. התקנים אלה עשויים לכלול גם גרפיקה בתבנית HTML וישמשו, בין היתר, כדי לקבוע אילו הודעות דואר אלקטרוני נפתחו על ידיך.

פרסומות של צדדים שלישיים
אנו מתירים לחברות אחרים לנהל ולבצע פרסומות באתר. המודעות שבהם אתה צופה בעת הביקור באתר מגיעות ממחשביהן של אותן חברות. כדי לנהל את הפרסומות שלהן, חברות אלה מציבות עוגיות (cookies) במחשבך, או טכנולוגיות אחריות ומאפשרות להן לאסוף מידע על האתרים שבהם צפית בפרסומות ועל אילו פרסומות הקשת.
השימוש שחברות אלה עושות בהתקנים הנ"ל כפוף למדיניות הפרטיות שלהן ולא למדיניות הפרטיות שלנו.
מסירת מידע לצד שלישי
אנו לא נעביר לצדדים שלישיים את פרטיך האישיים והמידע שנאסף על פעילותך באתר, אלא במקרים המפורטים להלן:
• אם ניתנה לכך הסכמתך המפורשת.
• אנו עשויים לספק את פרטיך האישיים לצדדים שלישיים אשר מספקים שירותים בשמנו. צדדים אלה עשויים להשתמש במידע אך ורק לצורך שירותים ספציפיים שהם מספקים לנו (למשל, מילוי בקשתך, בתשובה לשאלה או ההערה שלך, מתן פרסים,הגרלות, ביצוע סקר צרכנים, חקירה של תלונה, וכו`, בהתאם לפעילותך באתר). חלק מאותם צדדים שלישיים עשויים להיות מעורבים בניהול באחזקה של מסדי נתונים שלנו ועשויה להיות להם גישה למידע על מנת לעשות זאת. לדוגמה, אנו עשויים להעביר את המידע צד שלישי כדי לוודא את דיוק הפרטים בתוך מסדי הנתונים שלנו, או לאסוף מידע נוסף על מתוך מסדי הנתונים שלנו ממקורות מסחריים זמינים.
• אם אנו נמכור או נעביר בכל צורה שהיא את הפעילות בתאר לתאגיד כלשהו – וכן במקרה שאנו נתמזג עם גוף אחר או נמזג פעילותינו, לרבות פעילות האתר, עם פעילותו של צד שלישי, ובלבד שתאגיד זה יקבל על עצמו כלפיך את הוראות מדיניות הפרטיות הזו.
• אם מידע מבוקש על ידי רשויות אכיפת החוק או אם אנו נדרשים לעשות זאת על פי כל חוק, תקנה, צו חיפוש, צו בית משפט, או על ידי גוף ממשלתי.
• במקרה של מחלוקת משפטית בינך לבינינו, אשר תחייב את חשיפת פרטיך.
• אם תבצע באתר פעולות שבניגוד לדין.


אבטחת מידע
בג`נרל מילס, אנו מחויבים לשמור על עסקאות מקוונות בטוח ומאובטח. אנו מיישמים באתר מערכות ונהלים עדכניים לאבטחת מידע. כדי להבטיח את הפרטיות והאבטחה של פרטיך האישיים (לרבות פרטי כרטיס האשראי שלך) אנו משתמשים בטכנולוגיית SSL (Secure Sockets Layer). בעוד שמערכות ונהלים אלה מצמצמים את הסיכונים לחדירה בלתי מורשית, אין הם מעניקים ביטחון מוחלט.


לכן, אנו לא מתחייבים ששירותינו יהיו חסינים באופן מוחלט מפני גישה בלתי מורשית למידע המאוחסן בהם.
קישורים לאתרים אחרים
האתר שלנו עשוי להכיל קישורים לאתרי האינטרנט של החברות הבנות שלנו או לאתרים שהינם בבעלות של צדדים שלישיים. צדדים אלה מנהיגים מדיניות פרטיות שונה מזו שלנו. אנחנו לא אחראים לנוהלי הפרטיות או לתוכן של אתרי אינטרנט בבעלות צדדים שלישיים כאלה. אתרי אינטרנט אחרים עשויים לאסוף ולטפל במידע שנאסף אחרת, לכן אנו ממליצים לך לקרוא בקפידה את מדיניות הפרטיות של צדדים שלישיים אלה. העלאת תכנים ויצירת תכנים על ידי המשתמשים
אתר זה עשוי להכיל תכנים אינטראקטיביים, שבהם המשתמשים יכולים להעלות הערות או כל תוכן אחר (כולל מידע על המשתמש עצמו שעשוי להיות מוצג לציבור) אשר עשויים להתפרסם באתר או בכל דרך אחרת. במידה ותעלה תכנים כאלה לאתר, הינך מצהיר שידוע לך שהמידע שתעלה יהיה חשוף לעיני הציבור. כמו כן, כל מידע אישי שתמסור בעת העלאת התכנים, כאמור, נמסרים מרצונך. ככל שתעלה לאתר פרטים אישיים שלך (כגון שם, כתובת דואר אלקטרוני, וכו `) הינך מודע לכך, שהמידע יהיה חשוף לציבור. אין אנו אחראים לכל תוכן שיועלה על ידי המשתמשים באתר.
שלח לחבר
אתר זה עושי לכלול כלים  המקלים על המשתמשים להעביר מידע או חומרים מהאתר שלנו לחברים או למשפחה באמצעות דואר אלקטרוני. בעת העברת המידע, כאמור, ייתכן ותידרש למסור מידע אישי אודותיך, אשר ייאסף על ידי, כגון פרטי כתובת הדואר האלקטרוני שלך או כל מידע דומה אחר.  מידע זה משמש רק כדי לשלוח את המידע כראוי. אנו לא שומרים על כל המידע הזה לכל מטרה שהיא.

פרטיות של ילדים וקטינים
אתר זה לא  מופנה ולא נועד לשימושם של ילדים מתחת לגיל 13. יש לנו אתרים אחרים ייעודיים כולם או חלקם לילדים.
מדיניות הפרטיות שלנו כלפי ילדים תתואר בהרחבה באתרים ייעודיים אלה. . אנו וחברות הבנות שלנו מכירים בחשיבות של שמירה על פרטיותם של ילדים. על כן, פיתחנו את נוהלי הפרטיות שלנו כלפי ילדים על פי הנחיות שהוקמו על ידי יחידת ופרסום לילדים (CARU) והן בהתאם לדרישות שנקבעו בחוק גלישת ילדים באינטרנט  1998 ( "COPPA"), בארצות הברית.
בנוסף, אנו ממליצים להורים לעקוב אחר הפעילות של ילדיהם באינטרנט וכן להיעזר בתוכנות לימוד וכלים אחרים, אשר יכולים לעזור לילדיהם ליהנות מגלישה באינטרנט מבלי להתפשר על ביטחונם האישי שלהם או לאפשר להם להשתמש באינטרנט בהתאם להעדפות הוריהם.

 

שינויים במדיניות הפרטיות
אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות או להחליף את מדיניות הפרטיות הזו, לפי שיקול דעתנו בכל עת.  אנא בדוק שוב מפעם לפעם את מדיניות הפרטיות שלנו, כדי להתעדכן בשינויים במדיניות פרטיות זו. אלא אם כן צוין אחרת, מדיניות הפרטיות שלנו הזו חלה על כל מידע שנאסף באמצעות האתר הזה.
הסכמתך לתנאי מדיניות פרטיות
בשימושך באתר הינך מסכים לתנאי מדיניות הפרטיות הנ"ל ותנאי השימוש באתר. אם אינך מסכים למדיניות הפרטיות שלנו או לתנאי השימוש באתר הינך נדרש שלא להשתמש באתר או לא לשלוח כל מידע אישי אודותיך.

זכות לעיין במידע
על פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981, כל אדם זכאי לעיין במידע שעליו המוחזק במאגר מידע. אדם שעיין במידע שעליו ומצא, כי אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל המאגר בבקשה לתקן את המידע או למוחקו.
פנייה כזו יש להפנות לדוא"ל  או באמצעות פקס מס` 08-9132828  או בדואר רגיל לכתובת: ת"ד 2072, רמלה 72120.
בנוסף, אם המידע שבמאגרי המידע שלנו משמש לצורך פנייה אישית אליך, אתה זכאי על פי חוק הגנת הפרטיות לדרוש בכתב שהמידע המתייחס אליך יימחק ממאגר המידע. לידיעתך, כל ידיעוני הדוא"ל (ניוזלטר) שלנו מכילים גם אפשרות להיות מוסר מרשימת התפוצה ("unsubscribe") – קישור שעליו תוכל ללחוץ כדי לבטל קבלת ניוזלטר בהמשך.

יצירת קשר
אם יש לך שאלות או חששות בנוגע למדיניות פרטיות זו או על אוסף או שימוש במידע שלנו, אנא צור עימנו קשר.
אתה יכול ליצור איתנו קשר באמצעות תא קולי 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע בטלפון:     1-800-224-674

אודות החברה
פרופיל החברה
Pillsbury
Häagen-Dazs
Nature Valley
Fruit By The Foot
Gushers
אורח חיים בריא
מתכונים והצעות הגשה
חדשות וארועים
מידע לקמעונאי
אחריות חברתית
קישורים מומלצים
מוצרים חדשים
שירות לקוחות
דרושים
2011 General Mills Inc. All Rights Reserved © כל הזכויות שמורות לג'נרל מילס תקנון        תנאי שימוש        צור קשר        האתר נבנה ע"י FREE BRUSH.NET